Arkiv

NYT FRA BESTYRELSEN

Træningsdragter

Der er desværre fortsat nogle spillere som endnu ikke har modtaget de træningsdragter som de har bestilt og betalt for.

 Bestyrelsen må erkende, at det har været et meget stort projekt at håndtere bestillingen af over 200 træningsdragter i individuelle størrelser, og vi ser os desværre ikke i stand til at fremstillet de manglende dragter.

 De spillere der ikke har modtaget deres træningsdragter kan rette henvendelse til kasserer Ulrik Weuder for at få deres penge tilbage.

 Styrkelse af talentmiljøer i danske basketballklubber

Forbundet har i samarbejde med Danmarks Idræts Forbund igangsat et udviklingsprojekt omkring styrkelse af talentmiljøerne i danske basketballklubber.

 Projektet er for klubben en naturlig forlængelse af det mønsterklub-arbejde vi pt. er i gang med, og vi har derfor søgt om at komme med i projektet.

 Ny hjemmeside

Der er blevet arbejdet intenst med ny hjemmeside, som vi glæder os til at kunne sætte i drift omkring den  1. oktober 2016.

 Herlev er i trådt ind i Wolfpack

Herlev Basket har hidtil stået udenfor vores herre-elitearbejde i Wolfpack-regi, men har nu besluttet at træde fuldt ind i dette samarbejde også, således at Wolpack samarbejdet nu omfatter hele BMS Herlev og Glostrup IC. Elitesamarbejdet vedrører H1 i division, men med et tæt samarbejde med vores U19-herrer. Mere end 80% af Wolfpacks roster udgøres i denne sæson af spillere med baggrund i en af moderklubberne.